ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1821 WIKIPEDIA CHALLENGE: ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΣΤΗΣ

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε η A’ φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού: 1821 WIKIPEDIA CHALLENGE: ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΣΤΗΣ.

Έπειτα από αξιολόγηση των εργασιών που υποβλήθηκαν, στη Β’ φάση του Διαγωνισμού προκρίνονται οι ακόλουθες σχολικές ομάδες:

  1. ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ
  2. 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
  3. 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ-ΑΙΣΧΥΛΕΙΟ
  4. ΓΕΛ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ»
  5. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ
  6. 7ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ
  7. ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΌΜΗΡΟΣ» ΚΟΡΥΤΣΑΣ-SHKOLLA JOPUBLIKE 9VJEÇARE OMIROS KORCE
  8. ΤΕΓ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ
  9. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ε. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ
  10. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  11. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
  12. ΩΘΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ
  13. 5ο ΓΕΛ ΑΙΓΑΛΕΩ
  14. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ι. ΤΣΙΑΜΟΥΛΗ
  15. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
  16. ΑΝΑΞΑΓΟΡΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
  17. ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  

Η Οργανωτική Επιτροπή και η Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού, συγχαίρουν τις σχολικές ομάδες που προκρίθηκαν στη Β΄ φάση του αγώνα λημματογράφησης. Επίσης, ευχαριστούν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους επικεφαλής εκπαιδευτικούς που τους ενθάρρυναν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Παρακολουθήστε την Τετάρτη 30 Μαρτίου, 16:00-19:00, μια θεματική διαδικτυακή εκδήλωση για την ανάδειξη του ψηφιακού πολιτιστικού πλούτου που βρίσκεται στη διάθεση μαθητών-τριών και εκπαιδευτικών.

Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για τις ψηφιακές συλλογές, διαδικτυακές εκθέσεις και online εφαρμογές που διατίθενται ελεύθερα και είναι πλέον ανοιχτές και προσβάσιμες στην εκπαιδευτική κοινότητα.


Τελευταία τροποποίηση: Friday, 10 June 2022, 4:42 PM