ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ"- 30/03/2022 | 16:00-18:30

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 | 16:00-18:30

Διαδικτυακή εκδήλωση  | απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ>


Εγκαινιάζοντας την  Β΄ φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Wikipedia Challenge: Γίνε ένας σύγχρονος εγκυκλοπαιδιστής, παρακολουθήστε την Τετάρτη 30 Μαρτίου, 16:00-18:30, μια θεματική διαδικτυακή εκδήλωση για την ανάδειξη του ψηφιακού πολιτιστικού πλούτου που βρίσκεται στη διάθεση μαθητών-τριών και εκπαιδευτικών.


Μέσα σε έναν κόσμο όπου όλα μετατρέπονται σε ψηφιακή μορφή, ο ελληνικός πολιτισμός και η ιστορία δεν μπορούν να εξαιρεθούν από τη διαδικασία.


Επικεντρωνόμαστε στα οφέλη και στις θετικές επιδράσεις που έχει η ψηφιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην εκπαίδευση και προσκαλούμε εκπροσώπους από βιβλιοθήκες, αρχεία, μουσεία, ερευνητικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς να μιλήσουν για το ψηφιακό απόθεμα που έχουν δημιουργήσει, με θεματικό άξονα την Ελληνική Επανάσταση του 1821.


Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα πάντα για τις ψηφιακές συλλογές, διαδικτυακές εκθέσεις και online εφαρμογές που διατίθενται ελεύθερα και είναι πλέον ανοιχτές και προσβάσιμες στην εκπαιδευτική κοινότητα.


Μπείτε στον ψηφιακό κόσμο του ελληνικού πολιτισμού με ένα κλικ.


Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό και θα υλοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom.


Τελευταία τροποποίηση: Wednesday, 30 March 2022, 11:29 AM