ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ - Β΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ HACK THE MAP: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

Οι σχολικές ομάδες που προκρίθηκαν στη Β’ φάση του Διαγωνισμού, θα πρέπει να καταθέσουν έως την Παρασκευή 13/5/2021 τα ακόλουθα αρχεία:

1. Τα πηγαία αρχεία των έργων ανάλογα με το πρόγραμμα δημιουργίας (π.χ. τα αρχεία photoshop όλα σε ένα zip, ένα zip με όλη τη σκηνή του Unity3D εάν έχει γίνει το έργο εκεί, τα αρχεία .max μαζί με τα textures για τη δουλειά που έχει γίνει  στο 3D studio Max σε ένα zip κτλ.).

2. Τα τελικά παραγόμενα αρχεία προς εγκατάσταση (π.χ. .zip αρχεία με το .apk εάν είναι εφαρμογή για android ή το .mp4 εάν πρόκειται για αρχείο μορφής βίντεο).

3. Ένα βίντεο capture του τελικού αποτελέσματος προς επίδειξη και παρουσίαση στο κοινό (σε .zip αρχείο επίσης). Μπορείτε να βρείτε τα βίντεο capture από τα περσινά προγράμματα που υλοποιήθηκαν πιλοτικά στις αντίστοιχες ενότητες του Classroom για κάθε εργαστήριο. 

4. Το πρότυπο Αίτησης Συμμετοχής - Υποβολής Ψηφιακού Έργου Β΄ Φάση όπου θα εξηγούνται: η γενική ιδέα, τα περιεχόμενα, οι συσκευές που είναι δυνατόν να εφαρμοστεί και να λειτουργήσει η εφαρμογή (κινητά, τάμπλετ, H /Y), οι απαιτήσεις σε επιπλέον εξοπλισμό (πχ google cardboard) και η έκδοση του προγράμματος που χρησιμοποιήθηκε και πού μπορούμε να τη βρούμε (link). Να σημειωθεί ότι θα πρέπει να διατηρηθούν οι ίδιες εκδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της δημιουργίας. Επίσης, ενθαρρύνεται η χρήση προγραμμάτων ανοιχτού κώδικα (open source) ή εκδόσεις προγραμμάτων για εκπαιδευτική χρήση (educational).


Η υποβολή των αρχείων θα γίνει μέσω της εφαρμογής OneDrive. Δείτε εδώ τη διαδικασία υποβολής. (Στη σελίδα έχουν πρόσβαση μόνο οι επικεφαλής εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν με τις σχολικές τους ομάδες στη Β΄ Φάση του διαγωνισμού).